SCURT ISTORIC / DESPRE NOI

Trecut „Peste 50 de ani de traditie”

S.C. Metal-Lemn S.A. a fost infiintata in anul 1950, parcurgand in acest timp drumul de la o industrie de interes local la o industrie de interes national.

Din anul 1976, S.C. Metal-Lemn S.A. si-a modifiat capacitatea si profilul in cadrul a doua etape de dezvoltare care au vizat atat cresterea gradului de tehnicizare a societatii si marirea capacitatii de productie de mobila, cat si trecerea la productia unor bunuri de larg consum pentru sectia mecanica.

Din 1983 s-a trecut si la realizarea de mobilier pliant pentru camping, iar in anul 1984 a inceput o alta etapa de dezvoltare si amplificarea productiei de mobilier din lemn.

Activitatea firmei era organizata pe trei activitati, in hale dotate cu utilaje care asigura realizarea unor produse de inalta calitate:

  • productia de mobila corp si mic mobilier din lemn;
  • productia de mobilier camping, mobilier pentru gradina si terase;
  • prelucrari prin aschiere, tamplarie de aluminiu, confectii metalice.

Prezent

In ultimii ani, activitatea Metal-Lemn SA s-a diversificat foarte mult, iar compania s-a orientat catre alte domenii.

In incinta sediului central, s-a infiintat Metal-Lemn Business Park, care ofera spre inchiriere spatii de productie, hale depozitare, birouri, spatii comerciale. Pe o suprafata de 9 ha isi desfasoara activitatea peste 50 de firme.

Un alt proiect business este crearea unui parc industrial in comuna Ghindeni, in incinta fostului complex Malu Mare, unde se pot inchiria hale de productie si depozitare, precum si spatii pentru cresterea animalelor.

Metal-Lemn SA a demarat, in ultimii doi ani, mai multe proiecte rezidentiale: Codlea Residence, La Cittadella Residence, construind case si cladiri de garsoniere si apartamente.